ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ
Τυχερά Παιχνίδια > ΣΤΟΙΧΗΜΑ > ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ από τον ΟΠΑΠ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ από τον ΟΠΑΠ

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι ένα παιχνίδι που έγινε δημοφιλές αμέσως μετά την εισαγωγή στην αγορά τυχερών παιχνιδιών από τον ΟΠΑΠ και έδωσε άλλη διάσταση στα αθλητικά τυχερά παιχνίδια που γνωρίζαμε μέχρι τότε. Πριν την εποχή για το στοίχημα, το δημοφιλέστερο αθλητικό τυχερό παιχνίδι ήταν το ΠΡΟΠΟ, που με την έλευση του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχασε πολλούς παίκτες εξ’ αιτίας των πλεονεκτημάτων

του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ:

1) Οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν κάθε μέρα, ακόμα και πολλές φορές μέσα στη μέρα, καθώς διεξάγονται συνεχώς αγώνες σε κάποιο πρωτάθλημα στον κόσμο.

2) Οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε πάρα πολλούς αγώνες και να φτάξουν τους συνδυασμούς που θέλουν σε αντίθεση με τα δελτία του ΠΡΟΠΟ όπου οι αγώνες ήταν προεπιλεγμένοι και περιορισμένοι σε αριθμό.

3) Οι παίκτες γνωρίζουν από πριν πόσο θα κερδίσουν αν η πρόβλεψή τους είναι σωστή, καθώς η απόδοση είναι προκαθορισμένη. Τα κέρδη δεν μοιράζονται με άλλους νικητές ώστε να κινδυνεύει ο παίκτης αν έχουν προβλέψει πολλοί σωστά να μειωθούν τα κέρδη του.

4) Προσφέρονται και άλλα αθλήματα για στοιχηματισμό εκτός από το ποδόσφαιρο, όπως μπάσκετ, τένις, στίβος και φόρμουλα.

5) Εκτός από μεμονωμένα παιχνίδια, προσφέρονται και ειδικά στοιχήματα όπως η πρόβλεψη του πρωταθλητή στα μεγάλα πρωταθλήματα ή η πρόβλεψη του νικητή κάποιου ομίλου των μεγάλων διοργανώσεων. Επίσης, εκτός από αθλητικά στοιχήματα, προσφέρονται και άλλα είδη, όπως η πρόβλεψη του νικητή της Eurovision ή των βραβείων Oscar.

To ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι από τα τυχερά παιχνίδια που παίζονται μόνο στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Για να παίξει λοιπόν κάποιος, πρέπει να επισκεφθεί ένα εξουσιοδοτημένο πρακτορείο και να ενημερωθεί για τα διαθέσιμα παιχνίδια στα οποία μπορεί να στοιχηματίσει και τις αντίστοιχες αποδόσεις τους. Μετά πρέπει να επιλέξει σε ποια παιχνίδια θέλει να ποντάρει είτε σημειώνοντάς τα στο δελτίο είτε λέγοντάς τα προφορικά στον πράκτορα. Αφού πληρώσει το αντίτιμο του δελτίου, πρέπει να το φυλάξει και αν κερδίσει να εισπράξει τα κέρδη από το πρακτορείο ή από τράπεζα αν είναι μεγάλο το ποσό.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του ΟΠΑΠ για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ή στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Οι πράκτορες θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν αν τους πείτε ότι είστε νέος παίκτης.

Top