ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ
Τυχερά Παιχνίδια > ΚΙΝΟ > ΚΙΝΟ από τον ΟΠΑΠ

ΚΙΝΟ από τον ΟΠΑΠ

Το ΚΙΝΟ ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2004 και δεν άργησε καθόλου να αποκτήσει πιστούς φίλους. Το στοιχείο που έκανε αυτό το τυχερό παιχνίδι να ξεχωρίσει είναι ότι γίνονται κληρώσεις κάθε 5 λεπτά! Σε κάθε κλήρωση ΚΙΝΟ κληρώνονται 20 αριθμοί από τους 80 του δελτίου και στόχος του παιχνιδιού είναι ο παίκτης να πετύχει 1-12 από αυτούς τους αριθμούς.

Το παιχνίδι είναι προκαθορισμένου κέρδους δηλαδή ο παίκτης γνωρίζει πριν από την κλήρωση το ποσό που μπορεί να κερδίσει ανάλογα με το πλήθος των αριθμών που θα προβλέψει σωστά, με την κατηγορία που έχει επιλέξει να παίξει και με τις στήλες.

Το ΚΙΝΟ παίζεται αποκλειστικά και μόνο στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και το κάθε δελτίο που κατατίθεται συμμετέχει στην αμέσως επόμενη κλήρωση. Είναι δυνατό ένα δελτίο να συμμετέχει και σε μελλοντικές κληρώσεις και προς αυτήν την κατεύθυνση ήταν και η ανανέωση του δελτίου που έγινε τον Ιανουάριο του 2009. Πλέον ένα δελτίο μπορεί να συμμετέχει σε μέχρι και 400 συνεχόμενες κληρώσεις.

Τα αποτελέσματα των κληρώσεων μεταδίδονται σε οθόνες μέσα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και στο επίσημο site του στο ίντερνετ για το ΚΙΝΟ του ΟΠΑΠ, όπου μπορείτε να βρείτε και περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι. Επίσης, παρουσιάσεις για το παιχνίδι μπορείτε να βρείτε και σε σελίδες για το ΚΙΝΟ άλλων sites, και βέβαια μπορείτε να ρωτήσετε και τους πράκτορες στα επίσημα πρακτορεία του ΟΠΑΠ να σας λύσουν όποιες απορίες και αν έχετε.

Top