ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ
Τυχερά Παιχνίδια > ΤΖΟΚΕΡ > ΤΖΟΚΕΡ από τον ΟΠΑΠ

ΤΖΟΚΕΡ από τον ΟΠΑΠ

Επτά χρόνια μετά την έλευση του ΛΟΤΤΟ στην Ελλάδα ήρθε και το ΤΖΟΚΕΡ, ένα παιχνίδι που εμπλούτισε τη γκάμα με τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ και που έχει πολλές ομοιότητες με το ΛΟΤΤΟ, αλλά και διαφορές.

Όπως και στο Λόττο, έτσι και στο Τζόκερ, ο παίκτης πρέπει να προβλέψει σωστά ένα πληθος αριθμών που θα κληρωθούν, έχοντάς τους σημειώσει σε ένα δελτίο και έχοντάς το καταθέσει σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ τουλάχιστον μισή ώρα πριν την ώρα της κλήρωσης που γίνεται Πέμπτη και Κυριακή στις 9 το βράδυ (το κόστος είναι 0,5 Ευρώ ανά στήλη).

Πρόκειται για δύο ομάδες αριθμών, στην πρώτη πρέπει να προβλεφθούν σωστά 5 αριθμοί από 45 και στη δεύτερη ένας από 20. Νικητής της μεγαλύτερης κατηγορίας είναι όποιος καταφέρει να προβλέψει τους 5 από τους 45 αριθμούς σωστά και τον ένα από τους 20. Νικητής της δεύτερης μεγαλύτερης κατηγορίας αυτός που θα προβλέψει 5 αλλά όχι τον επιπλέον αριθμό, κ.ο.κ. Υπάρχουν συνολικά 8 κατηγορίες νικητών.

Στις δύο μεγαλύτερες κατηγορίες τα κέρδη εξαρτώνται από τον αριθμό των νικητών και τον αριθμό των παικτών, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες τα κέρδη είναι προκαθορισμένα. Αν δεν προκύψει νικητής σε κάποια από τις 2 μεγαλύτερες κατηγορίες, τότε έχουμε ΤΖΑΚ-ΠΟΤ* και το ποσό που θα μοιραζόταν μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες για το τυχερό παιχνίδι του Τζόκερ μπορείτε είτε να επισκεφθείτε τις επίσημες διαδικτυακές σελίδες του ΟΠΑΠ για το ΤΖΟΚΕΡ.

Top